چهارشنبه, 23 آبان 1397 ساعت 08:27

پروتز پستان سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان نمی‌شود

نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

کلینیک امید تهران: رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی با اشاره به اینکه پروتز سینه سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان نمی‌شود، گفت: بیمارانی که مبتلا به سرطان سینه بوده و عضو آنها تخلیه شده است یک سال پس از درمان می‌توان در صورتی که این سرطان در آنها عود نداشته باشد از پروتز سینه برای آنها استفاده کرد.
پروتز سینه سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان نمی‌شودعلی بیژنی در دومین کنگره بین المللی جراحان پلاستیک و زیبایی در مورد پروتز سینه گفت: در گذشته برخی از منابع اعلام می‌کردند که انجام پروتز سینه می‌تواند سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه شود در حالی که امروزه مشخص شده تفاوتی میان درصد احتمال ابتلا به سرطان سینه در میان افرادی که پروتز سینه انجام داده یا نداده‌اند، نیست.
رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ادامه داد: پروتز سینه تأثیری در شیردهی نخواهد داشت و پروتزهای استفاده شده نیز داخلی نبوده و از کشورهایی همچون آمریکا، فرانسه، انگلیس، برزیل و ژاپن است که قیمتی حدود 3.5 تا 4 میلیون دارد. همچنین هزینه این جراحی زیبایی منطبق با تعرفه‌های اعلام شده در بخش خصوصی و دولتی است.
وی بیان داشت: بیمارانی که مبتلا به سرطان بوده و سینه آنها تخلیه شده است یک سال پس از درمان می‌توانند در صورتی که این سرطان در آنها عود نداشته باشد از پروتز سینه برای آنها استفاده کرد.
رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی تأکید کرد: افراد می‌توانند پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی را از طریق مراجعه به انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی، سازمان نظام پزشکی و سایت وزارت بهداشت پیدا کرده و پس از آن برای جراحی و انتخاب پزشک خود اقدام کنند.

خواندن 13 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.